Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی اعلام خبری مبنی بر ممنوعیت صادرات سیب و پرتقال مسئولان مربوطه آذربایجان غربی از دریافت نکردن ابلاغیه کتبی این موضوع خبردادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، در چندروز گذشته خبری مبنی بر ممنوعیت صادرات سیب و پرتقال تا پس از عید از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان استانی نیز در گفت و گو با خبرنگار اروم‌نیوز، از وجود بیش از ۱۷۰ هزار تن سیب در سردخانه های استان خبر داده بودند.

* وزارت جهاد کشاورزی بخشنامه‌ای مبنی بر ممنوعیت صادرات سیب نداشته است

احمد دهقان در گفت و گو با خبرنگار اروم‌نیوز، در خصوص ابلاغ بخشنامه‌ای مبنی بر ممنوعیت صادرات سیب، اظهار داشت: تا به امروز این موضوع کاملا شفاهی بوده و هیچ ابلاغیه‌ای از سوی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر ممنوعیت صادرات سیب دریافت نکرده ایم.

وی، افزود: تا زمانی که به صورت رسمی و کتبی خبر ممنوعیت صادرات سیب را دریافت کنیم، نمی‌توانیم در این خصوص اقداماتی انجام دهیم.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی، در خصوص اینکه صادرکنندگان اقدام به صادرات کنند یا خیر؟ عنوان کرد: صادرکنندگان پپیگیری‌های لازم خود را از طریق گمرکات پیگیری کرده و سپس اقدام به صادرات کنند.

* گمرک نیز ابلاغیه ممنوعیت صادرات دریافت نکرد

رئیس گروه نظارتی و جانشین ناظر گمرکات آذربایجان غربی، نیز در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار اروم‌نیوز، عنوان کرد: تاکنون هیچ ابلاغیه‌ای مبنی بر ممنوعیت صادرات سیب از گمرکات را دریافت نکرده‌ایم.

«محمد جلالی لک» صادرکنندگان همچنان به صادرات خود ادامه می‌دهند تا زمنی که این ابلاغیه کتبا اعلام شود.

* ممنوعیت صادرات سیب به ضرر کشاورزان و باغداران است

رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی، نیز در گفت و گو با خبرنگار اروم‌نیوز، با بیان اینکه تاکنون سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی نیز ابلاغیه ای مبنی بر ممنوعیت صادرات سیب تا پس از عید دریافت نکرده، گفت: در راستای این تصمیم ستاد تنظیم بازار و وزارت پیگیر اجرایی نشدن این مسئله هستیم چراکه طبق اعلام اتحادیه سردخانه داران امروز قریب به ۱۸۰ هزار تن سیب در سردخانه های استان موجود است.

وی، افزود: اجرای ممنوعیت صادرات به ضرر اقتصاد سیب استان و شکاورزان است و مردم برای فروش مابقی سیب های خود دچار مشکل می شوند علاوه بر این خواستار تامین ککمبود میوه شب عید استان های دیگر نیز شده ایم.

* صادرات ۲۸ میلیون دلاری سیب

«حسین محمد‌جانی» خاطرنشان کرد: در ۱۰ ماه نخست سال جاری ۴۵ هزار تن سیب به ارزش ۲۸ میلیون دلار صادر شده است.

* ناهماهنگی مسئولان ذیربط به چه قیمتی؟

این در حالی است که طی روزهای گذشته مسئولان استانی خبر از خرید ۱۲ هزار تنی سیب برای ایام عید جهت حمایت از مصرف کنندگان داده‌اند که گویا این تصمیم پس از پایان زمان خرید تضمینی اتخاذ شده و به نظر می‌رسد یا مسئولان کشوری اطلاعی از این موضوع ندارد و یا در پی متضرر کردن کشاورزانی هستند که تاکنون موفق به فروش محصولات خود نشده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۷۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • تجلیل ازاعضای شوراهای اسلامی شهرستان نقده
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • ابراز نگرانی گزارشگر سازمان ملل از تعلیق دانشجویان دانشگاه کلمبیا