Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال صنفی در حوزه موبایل در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، از ارسال ابلاغیه‌ای توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت به وارد کنندگان قانونی موبایل برای دریافت تمامی اطلاعات موبایل‌های وارداتی یک سال اخیر خبر داد و گفت: بر اساس این دستور العمل، وارد کنندگان رسمی موبایل موظف هستند تا اطلاعات کالاهای وارداتی خود را که طی یک سال اخیر از گمرک ترخیص کرده‌اند به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: نمایندگان وزارت صنعت طی جلسه‌ای با حضور واردکنندگان تجهیزات ارتباطی از آنها خواستند تا اطلاعات موبایل‌های وارداتی خود را که طی یک سال گذشته وارد بازار ایران کرده‌اند، به این وزارتخانه اعلام کنند تا در فرایند طرح رجیستری مورد استفاده قرار گیرد. این اطلاعات شامل نام برند ، مدل دستگاه‌ها، شماره سریال هر دستگاه یا همان IMEI و کد GTIN که برای شناسایی کالای قابل عرضه در فروشگاه‌ها و سیستم‌های عرضه مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌شود.

شنیده‌های غیر رسمی حاکی از این است که اطلاعات دریافتی از بازرگانان با اطلاعات و مشخصات محصولاتی که آن‌ها در بدو ورود به گمرک اعلام کرده اند تطابق داده خواهد شد و در صورت یکی بودن اطلاعات، تلفن‌های همراه وارداتی این بازرگانان در طرح رجیستری فعال خواهند شد. این وزارت خانه اعلام کرد که در صورت مغایرت اطلاعات اعلام شده هر دستگاه موبایل با اطلاعات موجود در گمرک، موبایل فوق از اپراتور آنتن نمی‌گیرد.

این در حالی است که آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و سایر مسئولین ذی ربط در حوزه طرح رجیستری موبایل اعلام کرده بودند که موبایل‌هایی که تا به امروز وارد بازار شده و کاربر از آن استفاده می‌کند هیچ مشکلی پیدا نمی‌کند و فرض بر آن است که تلفن همراه قاچاقی در میان آن‌ها نیست و تنها موبایل‌هایی که بعد از 28 مهر ماه در سیستم رجیستری پایش می‌شوند شامل طرح رجیستری موبایل هستند.

گفتنی است؛ با آغاز طرح رجیستری موبایل اقبال به خرید موبایل از فروشگاه‌های اینترنتی معتبر  به دلیل عدم افزایش قیمت کاذب نسبت به فروشندگان فیزیکی موبایل بیشتر شده است و آمار فروش این فروشگاه‌ها افزایش یافته است. پیشتر مسئولین اعلام کرده بودند که فروشگاه‌های اینترنتی معتبر و نمایندگی‌های رسمی، کالاهای قانونی به فروش می‌رسانند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت

بررسی بازار موبایل نشان می دهد برخی از اقلام موبایل های دکمه ای موجود در بازار، نسبت به قیمت تمام شده با احتساب سود واردکننده و عوارض گمرکی، اختلاف قیمت قابل توجهی دارند. - اخبار اقتصادی -

مهدی عبقری، دبیر سابق انجمن موبایل در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اهمیت تولید با کیفیت تلفن های همراه در داخل کشور گفت: در سال گذشته انجمن تولیدکنندگان تلفن همراه عنوان کرد که ظرفیت تامین 3 میلیون گوشی تلفن همراه را دارد و این تقاضا را مطرح کرد که واردات این دسته از تلفن های همراه ملغی شود.

عبقری ادامه داد: در نهایت نظر وزارت صمت بر این شد که برای حمایت از تولید داخل واردات به طور کامل ممنوع نشود اما محدودیت هایی ایجاد شود. البته با توجه به صحبت های اخیر وزیر صمت منتظر نظر نهایی این وزارت خانه و همچنین قوه قضاییه در خصوص اصالت گوشی های تولید شده در کشور با برند خارجی هستیم.

وی افزود: نکته ای که وجود دارد این است که برخی از شرکت هایی که در لیست رسمی خودشان یک گوشی از برند نوکیا را به قیمت 950 هزار تومان قیمت گذاشتند (که در بازار قیمت این گوشی به 1 میلیون و 300 هزار تومان هم می رسد) قیمت بسیار پایین تری باید عرضه کنند.

عبقری گفت: لازم به ذکر است، قیمت مدل اصلی این مدل تلفن همراه در بازار امارات 45 درهم است و مدل های کپی آن حدود 15 درهم قیمت دارد. بنابراین با نرخ درهم 11 هزار 200 تومانی در مرکز مبادله، احتساب عوارض گمرکی، و 18 درصد سود واردکننده این محصول، نهایت قیمت آن باید حدود 600 هزار تومان باشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که هم اکنون در فاکتورهای رسمی این گوشی 950 هزار تومان و در بازار حدود 1 میلیون و 200 تا 300 هزار تومان به دست مشتری می رسد. البته این فروض برای زمانی است که از اصالت کالا اطمینان داشته باشیم چرا که همانطور که اشاره شد های کپی این محصول در بازار امارات 15 درهم است.

عبقری گفت: نکته ی دیگری که وجود دارد این است که قیمت این کالا در سامانه ارزش گذاری گمرک 60 درهم است در حالی که هم اکنون در بازار دوبی نهایت قیمت این محصول 45 درهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دریافت نشدن خسارت از بارندگی‌های اخیر در خوزستان
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • دومین نمایشگاه صنعت موسیقی برگزار می‌شود
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • ابلاغیه اجرای تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند، راز موفقیت بازاریابی پیامکی
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!